Home

Utrecht Centraal op het Domplein

Concert
Datum
ma 5 jun 17
Open
14:00
Aanvang
14:00
Locatie
Gepresenteerd door
EKKO + TivoliVredenburg + De Helling + dB's

Van vuige garage-electro-punkpop tot dansbare beats uit drumcomputers op het Domplein.

EKKO, TivoliVredenburg, De Helling en dB’s slaan de handen ineen tijdens Utrecht Centraal op 5 juni. 
Met z’n vieren presenteren ze op het Domplein vanaf 14.00 ‘s middags een line-up met veel variatie. Van vuige garage-electro-punkpop tot dansbare beats uit drumcomputers. 
De toegang is gratis. 

Blue Grass Boogiemen
Deze Utrechtse muzikanten zijn meesters van het tijdloze bluegrass-genre. Bekend van o.a. Lowlands en Into The Great Wide Open, maar natuurlijk ook van Tijd voor Max en de Top 2000. Door middel van mandoline, banjo, gitaar, contrabas, viool en meerstemmige zang geschaard rondom één microfoon zorgen deze mannen voor een show vol ongebreidelde energie!

Kim Janssen
Een mix van klassieke en orkestrale arrangementen met grande pop en Kim’s vocalen – op het ene moment geneurie als Bill Callahan, op het andere moment een hoog falsetto. Strijkers en blazers omringen rustige ballades en flinke uitbarstingen, terwijl Kim zingt over zijn herinneringen uit zijn boeiende jeugd in Azië. 

Amber Arcades
Annelotte de Graaf a.k.a. Amber Arcades is gewild in Amerika en Europa, sinds haar debuutplaat Fading Lights is uitgekomen. Ze maakt muziek dat zowel dromerig als grijpend is. Zwevende pop-melodieën over Kraut-geïnspireerde drums, snijdende gitaren en fuzzy orgels. 

DISCOHEN
Zes muzikanten brengen discoklassiekers zoals Leonard Cohen ze zou uitvoeren: relaxed en sexy. Deze liedjes gaan meestal over dansen of de fysieke uitingen van de liefde. Een feest van herkenning voor zowel disco- als Cohen-liefhebbers. 

45ACIDBABIES
Deze vuige, harde, ruige, jonge honden uit Utrecht weten zeker wat een show is. Met hun lekkere garage-electro-punkpop hebben ze al door heel Nederland podia in de fik gezet! Zoals ze zelf zeggen “eigenlijk veranderen we op het podium in vier rellende pubers die het klaslokaal overnemen”.

Falco Benz
DJ/producer Falco Benz houdt van synthesizers, aanstekelijke melodieën en warme harmonieën. En dat alles gevangen in dansbare beats uit drumcomputers. De muziek wordt versterkt door sfeervolle visuals, waar zijn voorliefde voor architectuur en geometrie mooi naar voren komt!

Remy van Kesteren
Remy van Kesteren wordt beschouwd als een van de beste harpisten ter wereld. Na zijn studies op het Utrechts Conservatorium, Conservatoire National Supérieur de Musique in Parijs en Conservatorium van Amsterdam zette hij het Nederlandse Harp Festival op. Met prijzen op zak van meerdere International Harp Competitions & de De Nederlandse Muziekprijs en concerten in elk continent is Remy zeker een van Nederlands meest spraakmakende muzikanten.