Home

Utrecht? Word!

Concert
Datum
za 11 mrt 17
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie

Utrechtste 'spoken word' initiatieven bundelen hun krachten.

Op deze bijzondere avond – onderdeel van Culturele Zondagen #UitgesprokenUtrecht – bundelen een rits Utrechtse ‘spoken word’ initiatieven hun krachten in een doorlopende programmering waar je oren en ogen te kort komt.
Met de Nederlandse finalisten van de Poetry Slam: Else Kemps, Rik Sprenkels, Martje Wijers en Fred Vries. Namens Pecha Kucha presenteren Angela Mombers en Rob van Dam zichzelf. Fuckup Nights Utrecht brengt Bryan Oudho en Sebe Emmelot in stelling, en namens Mensen Zeggen Dingen beklimmen L-Deep, Tim Lenders en Sabina Lukovic het podium.
Alsof het nog niet genoeg is doen comedians Hassan el Rahaui en Vanessa Jorissen ook nog mee. Vanuit hetzelfde Comedyhuis Utrecht zorgt Hans Gommer ervoor dat de avond in goede banen verloopt.

De avond loopt rond 23.00 uur over in Diep in de Groef. Kaarten voor dit alles: 5 euro.


Concert + eten: EKKO Eetcafe

Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening bij het afrekenen en krijg €2,50 korting op het eten.

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal.

* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.