Home

Vaderfest

+ Heavy Metal Junior(film) + Steam of Life (film) + Gino van Weenen (column) + Ellen Deckwitz (column) + Marloes Toonen (vaderportret) + the Two Man Gentlemen Band(muziek)

Datum
zo 16 jun 13
Open
15:30
Aanvang
16:00
Locatie
Voor liefhebbers van
FILM/MUZIEK/COLUMNS
Gepresenteerd door
Mini-festival

Vaders gratis entree op vertoon van hun kind.

Bebaarde mannen, kale mannen, dikke mannen, dunne mannen, Finse mannen, lieve mannen, stoere mannen, minder stoere mannen, jongemannen, oude mannen, mannen die van vrouwen houden, mannen die van mannen houden en mannen die van metal houden: op vaderdag viert EKKO de man! Vanaf 15.30 uur presenteert EKKO een bijzonder programma met film, muziek, columns van Gino van Weenen en Ellen Deckwitz, games en bier. Vrouwen zijn ook welkom, maar laat je aanrecht a.u.b thuis..

16.00 uur: vertoning Heavy Metal Junior (Chris Waitt, 2005)
Fantastische documentaire van vier puistige pubertjes die de band Hatred oprichten. Vader David steelt met zijn goedbedoelde adviezen de show.

17.00 uur: vertoning Steam of Life (Joonas Berghäll en Mika Hotakainen, 2010)
Waar laten stoere Finse mannen hun ware aard zien? In de sauna natuurlijk! Hartverwamende documentaire over het lief en leed dat mannen delen in de sauna. Blote piemels inbegrepen.

Vanaf 18.30 uur: Het Mannen Menu, 10,-
Omdat de liefde van de man door de maag gaat maken de mannen van de keuken vanaf 18.30 uur met liefde een speciaal menu voor bezoekers. Het menu bestaat uit de Super Burger met dikke Frieten en een heel klein beetje sla. Stuur een mail om te reserveren, maar bellen mag ook: 030 2317457

21.30 uur: concert van The Two Man Gentlemen Band.

Deze films worden voorzien van columns door Gino van Weenen en Ellen Deckwitz. Daarnaast in het cafe: DJ’s Papa Joe en Candy Boy en een potje gamen mano-a-mano.