Home

Waltzburg

+ Real Derek

Concert
Datum
do 31 okt 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Declan McKenna, San Cisco, Bombay

Nijmeegse indiebelofte met langverwachte debuutplaat op tour.

Van Kytopia tot Franse landschappen: de afgelopen jaren haalde het Nijmeegse Waltzburg overal inspiratie vandaan. In 2017 blinkt de band uit op Popronde en wordt het zestal opgepakt door 3FM, en speelt het gigs op Sziget, Valkhof en Tweetakt. Beetje bij beetje verschijnen de puzzelstukjes voor het langverwacht debuut Cut The Wire, dat in oktober zal verschijnen. Verwacht een energieke plaat en liveband met opgetogen indiepop, gepend door een weemoedige songschrijver en zijn beste muzikale vrienden.

Real Derek is een nieuw muzikaal project uit de koker van Roy van Rosendaal (Figgie) en Doortje Hiddema (LGHTNNG). Wat begon met het schrijven van poppy gitaarliedjes tijdens slapeloze nachten is inmiddels uitgegroeid tot een voltallige band die hard werkt aan zijn eerste EP. ‘Muziek voor en door sukkeltjes’, aldus Real Derek zelf. De singles Gucci Bag en Boys Boys Boys smaken in ieder geval naar meer.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Elke drie maanden staat er weer iets nieuws op ons menu. Vlees, vis, vega(n); altijd voor elk wat wils, met groente in de hoofdrol. Daarnaast is de plantaardige Beyond Burger een heerlijke vaste prik op ons menu. Kom je gezellig eten? Handig om even te reserveren via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only