Home

WAND

+ Guerilla Toss

Concert
Datum
za 8 jun 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Thee Oh Sees, Ty Segall, Meatbodies
Gepresenteerd door
EKKO + TivoliVredenburg presenteren:

Grenzeloze psychrock op volle kracht.

Als je hun solide bandgeluid hoort, lijkt het alsof Wand al tientallen jaren samen speelt. Maar de band uit Los Angeles bestaat pas echt sinds 2013, aanvankelijk als drietal met een mix van psychedelische garagerock en heavy metal. In 2016 breidt de bandbezetting uit, en duikt de Wand dieper in pop/rock-invloeden, waardoor je het viertal het minder opvallende broertje van Tame Impala of Radiohead zou kunnen noemen. Inmiddels staat er een eigen geluid vol melodie en noise waarin psychedelische ondertonen onverwacht naar de oppervlakte stijgen. Na touren met Ty Segall, de release van vierde album Plum (2017) en een succesvolle Nederlandse verovering op Down The Rabbit Hole, is Wand klaar om wat grotere te stappen te maken in Nederland.

Niet de minste support vanavond: Guerilla Toss laat de dance-kant van rock ‘n’ roll zien met een bijtende combinatie van wave, electro en rock. Getekend op het befaamde DFA Records van LCD Soundsystem-frontman James Murphy. Dat u het maar even weet. Extatische psych-disco for your spiritual healing!

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only