Home

Warhola

+ ANNA-ROSE

Concert
Datum
za 13 okt 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Bazart, Oscar and the Wolf, Faces on TV
Gepresenteerd door
Brakke Grond presents:

Toetsenist Bazart maakt indrukwekkende, hypnotiserende electro-R&B.

Warhola komt uit de koker van Oliver Symons. Dit muzikale multitalent kun je ook kennen van zijn werk als toetsenist bij de Nederlandstalige indiepopband Bazart. Met zijn alter ego Warhola komt dat uitblinkende talent naar voren in indrukwekkende, elektronische producties. De naam van dit project is niet voor niets gekozen, want met eenzelfde visie als Andy Warhol, ééntje vol ambitie en zonder compromissen, doet Symons zijn werk. En dat resulteert in een repertoire, overladen door synthesizers, diepe bassen en hypnotiserende vocalen.

Support komt van ANNA-ROSE. Deze nieuwe electropop-groep lijkt sterk beïnvloed door acts als MØ en Lorde en toert momenteel volop door het land tijdens de Popronde. De catchyness en charme van sexy frontvrouw Anna-Rose Clayton maken het geheel tot een combi waarbij stilstaan onmogelijk is.

Deze show wordt gepresenteerd in samenwerking met onze vrienden van Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond.

Na het concert van Warhola nog niet uitgedanst? Blijf hangen bij Perfect Indie Disco met DJ St. Paul!

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only