Home

Warm Soda + The Miseries + The Black Cult

Concert
Datum
wo 20 mei 15
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Heavy Times, White Fence, Bare Wires

Een avond vol gevarieerde garage-rock van drie topbands.

Let op: De show eindigt pas rond 23:25.

De jongens van Warm Soda zijn sinds 2012 samen en sindsdien gaat het in een rap tempo. Met hun debuutalbum “Someone For You” zijn ze door Amerika, Canada en Europa getourd. De band is samengesteld uit songwriter en gitarist Matthew Melton, bassist Austin Shockley, gitarist Max Eaton en drummer Caleb Dawson. De energierijke optredens van Warm Soda bestaan uit een eigenzinnige combinatie van pop, glam en garage rock waarmee ze het publiek snel aan het springen krijgen met catchy nummers die doen denken alsof ze regelrecht uit de jaren 70 komen.

“Shimmering Excellence”  
– Spin
“Warm Soda’s take turns the gritty, druggy original into a jangly power-pop song, complete with “aahhhs” and a new, Keith Richardsy guitar riff.”
– MTV

Om wat extra prik toe te voegen wordt de avond versterkt door The Miseries. De garagerock band van Tim Knol! Ze speelden afgelopen jaar al op Into The Great Wide Open en staan binnenkort op SXSW, Austin, Texas. Deze band gaat hard!

Ook zal The Black Cult komen spelen. Deze garagepunk band was al te zien tijdens de Popronde, Incubate en Here Comes The Summer. Met een aanstekelijke mix van punk en pop zijn ze de perfecte opwarmer.