Home

Wet Leg + FIEP

Concert
Datum
do 26 mei 22
Open
19:30
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Sports Team, Pip Blom, Porridge Radio

Dé Britse belofte van het moment met oorwurmen van garage/indie-songs.

Dit is de verplaatste show van 20 januari 2022. 

Met pas twee singles op de teller is Wet Leg alsnog dé indiebelofte van het moment. Hoe kan het ook anders met de al in juni geëxplodeerde binnenkomer Chaise Longue, opgevolgd door meezingkanon Wet Dream. En twee keer opeenvolgend scoren met een anthem, dat blijkt anno 2021 een hele prestatie. Begin 2022 verlaat het tweetal The Isle of Wight om te komen spelen in EKKO en op Eurosonic Noorderslag. Gitaarenergie vol indie, garage en punk die schuurt als Hole, nestelt als The Strokes en zo gevat en brutaal is als Courtney Barnett. Don’t sleep on this one – let it be a wet dream.

In haar garage-achtige indiesongs balanceert FIEP de innerlijke gedachtewereld met een luide roep van ontlading. Schurend gitaarwerk, catchy refreinen en een ambitieuze eerste single met een lo-fi mix (Nightshop) laten een veelbelovend geluid horen. Voor fans van Pip Blom, Courtney Barnett, en natuurlijk Wet Leg. Vanavond als support van die laatste in EKKO!

*Dit concert is uitverkocht. Let op: tickets die niet via de officiële verkoopkanalen van EKKO zijn gekocht, geven geen garantie op toegang tot dit concert. Kijk hier voor meer informatie over verkoop via derden.