Home

WHY?

+ DJHAGY

Concert
Datum
vr 1 nov 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Odd Nosdam, Astronautalis, The Unicorns
Gepresenteerd door
EKKO + TivoliVredenburg presenteren:

Rapper en multi-instrumentalist heroverweegt de kern van zijn muziek met nieuwe, visuele plaat.

De Amerikaanse band WHY? is het vehikel van Yoni Wolf, de eigenzinnige rapper, multi-instrumentalist en medeoprichter van het Anticon-label. De afgelopen twee decennia verkende hij het terrein waar alternatieve hiphop, avant-pop en psychrock samenkomen. Een volstrekt unieke mix, mede dankzij zijn onderscheidende stemgeluid. Na vijf albums verschijnt in augustus een nieuw project: AOKOHIO, een ‘visual album’ van zes nieuwe nummers waarbij de bijbehorende video’s minstens even belangrijk zijn als de muziek. Een van de creatiefste bands van dit moment!

Door een miscommunicatie van onze kant kan Ciao Lucifer het voorprogramma van WHY? helaas niet meer verzorgen. Gelukkig hebben we in DJHAGY een waardige vervanger gevonden. Deze bij vlagen dansbare shoegaze- en psychedelicaband uit ons eigen Utrecht is live een mix tussen bands als Wild Nothing, Föllakzoid en Slowdive. In zijn nieuwe werk vindt de band een meer eclectische sound, die zelfs refereert aan Audio Bullys, Stereolab en Electrelane

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Elke drie maanden staat er weer iets nieuws op ons menu. Vlees, vis, vega(n); altijd voor elk wat wils, met groente in de hoofdrol. Daarnaast is de plantaardige Beyond Burger een heerlijke vaste prik op ons menu. Kom je gezellig eten? Handig om even te reserveren via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only