Home

WIES + Aarde aan Daan

Concert
Datum
vr 5 nov 21
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
SPINVIS, EEFJE DE VISSER, RAMSES SHAFFY

Directe, rake indie-pop met inspiratie uit het Nederlandse canon.

De Grote Prijs, de Amsterdamse Popprijs, een 3FM-megahit, een Popronde-talent bekroning en een uitverkocht Paradiso. Als één act hét momentum van 2019 had, is het WIES wel. Dit drietal is direct, los, lapt genres en regels aan haar laars, en bovenal voelbaar in arrangement en tekst. Zo’n band die je echt grijpt, begrijpt en loslaat. De coronaperiode was er van weinig live spelen, maar resulteerde wel in drie nieuwe singles met die onmiskenbare WIES-sound. Dit najaar de live in EKKO. 

Daan Hafkamp gaat onder de noemer Aarde aan Daan op expeditie door de Nederlandse taal en zingt zijn bevindingen in dromerige en poëtische indiepop. De Nederbelg kreeg in 2020 voor het eerst voet aan de grond in België via de halve finale van Humo’s Rock Rally met onder andere supports van Froukje, Tourist LeMC & Clean Pete.

*Dit concert is uitverkocht. Let op: tickets die niet via de officiële verkoopkanalen van EKKO zijn gekocht, geven geen garantie op toegang tot dit concert. Kijk hier voor meer informatie over verkoop via derden.

**In het kader van de huidige coronamaatregelen vinden programma’s in EKKO momenteel plaats op 75% van de maximumcapaciteit. Om toegang te krijgen tot onze programma’s vragen we je eerst een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig identiteitsbewijs te laten zien, houd deze bij aankomst alvast bij de hand. Eenmaal binnen komt de anderhalvemeterregel te vervallen.