Home

WIES

Concert
Datum
do 18 mrt 21
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Spinvis, Eefje de Visser, Ramses Shaffy

Directe, rake indie-pop met inspiratie uit het Nederlandse canon.

Helaas is het concert van WIES afgelast. De band komt vast en zeker terug met een nieuwe tour maar vanwege de onzekere tijden nu is besloten de hele tour te annuleren. Kaarthouders hebben een mail ontvangen met meer informatie. Niets ontvangen? Neem even contact met ons op via info@ekko.nl

“We keken al bijna een jaar ontzettend naar uit naar deze shows en vonden het onwijs bijzonder dat jullie ondanks de onzekerheid van nu toch tickets kochten en vasthielden… Maar voor nu lijkt het ons het beste om de tour niet door te laten gaan zodat àls we straks een nieuwe tour aankondigen deze ook daadwerkelijk door zal kunnen gaan – en op een zo’n WIES mogelijke manier. Hier zijn we al druk mee bezig!

We willen jullie graag bedanken voor jullie steun en geduld. We hopen jullie snel weer te zien en dan gaan we er één groot feest van maken met z’n allen! Want die tour komt er sowieso!

Heel veel liefs,
Dan, Tobias en Jeanne”

De Grote Prijs, de Amsterdamse Popprijs, een 3FM-megahit, een Popronde-talent bekroning en een uitverkocht Paradiso. Als één act hét momentum van 2019 had, is het WIES wel. Dit drietal is direct, los, lapt genres en regels aan haar laars, en bovenal voelbaar in arrangement en tekst. Zo’n band die je echt grijpt, begrijpt en loslaat. En dat met nog maar twee releases op de plank. WIES dendert daarom net zo doeltreffend door de Nederlandse poppodia dit jaar, om opnieuw indruk te maken en te raken.