Home

Wild Combination: A Portrait of Arthur Russell

Overig
Datum
ma 21 okt 13
Open
21:00
Aanvang
21:00
Locatie
Gepresenteerd door
Pissing in the wind presents:

Een beeldschoon en eerlijk portret over het bijzondere leven en werk van de verlegen Arthur Russell.

LET OP: deze filmvertoning vindt plaats in Louis Hartlooper Complex!

 

Louis Hartlooper Complex & Pissing in the Wind presenteren: ‘Wild Combination – A Portrait of Arthur Russell’. Samen met Pissing in the Wind, een muzikale avond die op 18 oktober alweer zijn derde editie beleeft in EKKO, hebben we de Utrechtse DJ St. Paul wederom bereid gevonden om als explicateur naar voren te treden. Hij zal de film op passende wijze introduceren.

St. Paul is als filmliefhebber en muziekfanaat de uitgelezen persoon om dit programma te expliceren. In samenwerking met hem is voor deze editie gekozen voor Wild Combination: A Portrait of Arthur Russell. Regisseur Matt Wolf maakte een beeldschoon en eerlijk portret over het bijzondere leven en werk van de verlegen Arthur Russell; componist, avant-gardist, producer, muzikant en inspiratiebron voor velen, die geen genre schuwde.

‘He was both delicate and exquisit minded, a truly original artist’ – Allen Ginsberg.

Bezoekers krijgen op vertoon van hun ticket van Pissing in the Wind €2,50 korting op een entreebewijs voor Wild Combination. In dat geval betaal je €5,00 in plaats van €7,50. Andersom krijg je ook op vertoon van je (in de voorverkoop gekochte) ticket voor Wild Combination korting op een kaartje voor Pissing in the Wind (€5,50 in plaats van €8,00).

Wild Combination is de tweede van een reeks muziek-documentaires die het Louis Hartlooper Complex in samenwerking met Pissing in the Wind zal vertonen. Zie hier de muziekavond van Pissing in the Wind op 18 oktober.

Wild Combination: A Portrait of Arthur Russell
Ingeleid door DJ St. Paul 
Aanvang: 21:00 uur 
Ticket: €7,50 / €5,00 (€2,50 korting op vertoon van je Pissing In The Wind ticket)
Engels gesproken / zonder ondertiteling

Kaartjes zijn te reserveren vanaf dinsdag 24 september via www.hartlooper.nl of tel: 030 232 0450