Home

Wildgroei

Datum
do 23 jun 11
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie
Voor liefhebbers van
ELECTRO

Deze editie is alweer de laatste Wildgroei van dit seizoen! Het belooft een erg mooie editie te worden: op het podium staan HTB, Sim Salabim en onze residents Beat The Bastardz. HTB staat voor Hype Them Beats en dat is Europa’s bekendste en daarmee niet te missen blog voor electro-liefhebbers. De persoon achter Hype Them Beats is Wouter Lassauw, DJ, producer en promotor. Donderdag de 23e draait deze electro-goeroe op Wildgroei, met het doel om onze bezoekers te veroveren met zomerse electro! Wouter gaat ook een paar nieuwe tracks droppen, die al gesupport zijn door mensen als Distrakt, Beatbouncers en vele anderen. Wij zijn er uiteraard ontzettend trots op dat HTB bij ons komt draaien! Hiernaast geeft hij tijdens Wldgroei ook 10 t-shirts + 20 exclusieve CDs weg met exclusieve promo’s van Touché Records!

In het café staan Fedbymachines en de opkomende Utrechtse DJ Levi Smulders a.k.a. El Maria. Deze laatste draait dansbare en stijlvolle Dubstep.

Ook onze Utrechtse resident-VJ Sander Kloppenburg a.k.a Glitterende Eenhoorn is er weer bij. Hij is donderdag net een paar dagen terug van twee weken Terschelling. Daar is hij momenteel samen met de Utrechtse VJ Juul van Buul aan het werk aan Zandlumen: een surrealistisch video-landschap in de duinen van Terschelling tijdens het Oerol festival 2011: http://www.zandlumen.nl/. Met 14 beamers beamen ze op de duinen, wat een onwereldse ervaring als gevolg heeft.

Na deze editie houdt Wildgroei samen met EKKO een zomerstop, om na de zomer keihard terug te komen met edities met dikke verrassingen, nieuwe samenwerkingen en uiteraard nog steeds kwalitatieve electro!

Wildgroei is dé gratis toegankelijke maandelijkse studentenavond op donderdagavond in EKKO, voor iedereen die houdt van vette electro-beats, ranzige mixen, chillen en creativiteit in allerlei vormen. Tijdens de eerste editie stond er een rij voor de deur waar Boys Noize jaloers op zou zijn en sindsdien ligt het bordje ‘uitverkocht’ altijd binnen handbereik van de portier. Wildgroei is in een half jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardige en creatieve studentenavond, met gegarandeerd een goede sfeer, goede muziek en een aankleding om van te smullen!