Home

Wolf & Moon + ISLE

+ Gaat door als seated show

Concert
Datum
do 18 nov 21
Open
19:00
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Angus & Julia Stone, The xx, Lola Marsh

Verfrissend folkpop-duo tussen electronica en gitaren

Dit concert gaat door op de geplande datum als seated show, dit is in lijn met de nieuw aangekondigde coronamaatregelen vanuit de overheid. Om toegang te krijgen tot onze programma’s vragen we je eerst een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig identiteitsbewijs te laten zien, houd deze bij aankomst alvast bij de hand. Vanwege de beperkte capaciteit is deze show helaas uitverkocht. Wil je Wolf & Moon graag nog live aan het werk zien; er zijn nog kaarten voor de show op woensdag 24 november in The Grey Space in Den Haag. 

Van een impulsieve gezamenlijke trip naar de VS tot een serieus muzikaal duo met een show op SXSW. Wolf & Moon maakt al reizend door Stockholm, de VS of eigen land op electro- en folk-geïnspireerde popnummers met een samenzang die het doet klinken alsof de stemmen van Stefany en Dennis nooit los van elkaar bestonden. Met debuutalbum Before It Gets Dark (2019) en nieuwe single The Road op zak, dat het nomadische geluid nog meer richting serene zonsondergangen en verlaten woestijnlandschappen trekt.

Met een onverwachte combinatie van elektronische soundscapes en orkestrale arrangementen spreekt de dreampop van ISLE ongefilterd tot de verbeelding. Voor liefhebbers van Portishead, London Grammar en Björk. Nog zo’n verrassing aan de liveshows van dit duo: een interactief decor dat op geluid en beweging reageert voor uw kijkplezier. En of dit een imponerende supportshow wordt!

HEROPENING MET LEKKERE GROENTEN EN NIEUWE SMAKEN
Na een grondige (nog enigszins gaande) renovatie van ons café bedienen we graag weer die andere primaire levensbehoefte naast muziek: eten.  En niet alleen de aankleding, maar ook de kaart is op de schop gegaan. De vorm blijft simpel: vegetarische gerechten om te delen, zonder poespas. De inhoud krijgt een upgrade: nieuwe smaken, contrasten die elkaar als yin en yang aanvullen en de gerechten zijn ook nog eens leuk om naar te kijken. Zonder aanwijspink, wel met liefde!

Op showdagen zijn we geopend vanaf 18:00. Reserveren? Dat kan via deze pagina. Speciale wensen? Laat het van tevoren even weten.