Home

Woodie Smalls

+ K1D

Concert
Datum
za 10 dec 16
Open
20:00
Aanvang
21:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Tyler, The Creator, Atmosphere, Black Star

Veelbelovende Vlaamse hiphoptalenten met ongekende flows en creatieve teksten.

Eetcafé

Voor deze show is ons eetcafé geopend! Wil je hier een hapje komen eten? Reserveer dan via de reserveringstool op de cafépagina of bel 030 231 7457, of koop een combiticket. Bij laats genoemde krijg je €2,50 korting op je diner. Bij de opgefriste menu’s staan groenten in de hoofdrol.

↳ Meer info over de menu’s lees je hier!


De Vlaamse Woodie Smalls is er een om in de gaten te houden. Met zijn singles ‘Champion Sound’ en ‘About the Dutch’, beiden afkomstig van debuutalbum ‘Soft Parade’, wist hij zichzelf zowel in België als daarbuiten op de kaart te zetten en diverse prijzen binnen te halen als aanstormend hiphoptalent. De creatieve jongeman haalt zijn inspiratie uit de meest uiteenlopende hoeken, en dat is goed te horen. Van oud tot modern en van Kanye tot Tyler, The Creator. Een artiest waar hij niet zelden mee wordt vergeleken; hij wordt zelfs gezien als het Belgische antwoord op de succesvolle Amerikaan.

Waarom één taalkunstenaar op het podium zetten als we er ook gewoon twee uit kunnen nodigen? We zijn dan ook enthousiast om te kunnen vertellen dat ook K1D deze avond zijn talent zal delen met het publiek. Tevens Vlaams, afkomstig uit Sint Niklaas, zelfs een goede bekende van Smalls en daarnaast ook meer dan getalenteerd. Ze namen samen al meerdere tracks op en verschenen bij Nederlands’ meest succesvolle hiphoplatform 101Barz, dus dat belooft een avond vol chemie. Niemand had de puzzel beter compleet kunnen maken!