Home

Woods + Apneu

Concert
Datum
za 25 jun 16
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Real Estate, Kurt Vile, Ultimate Painting

Lekker lome en exotische folkpop met stevige jams.

Eetcafé
Voorafgaand aan dit concert kun je wat komen eten en drinken bij ons. We serveren maandelijks wisselende gehaktballen en wekelijks variërende driegangenmenu’s (ook vegetarisch!). Op laatstgenoemde krijg je €2,- korting wanneer je van te voren online een combiticket koopt.
Voor meer info: klik hier.


Negen albums in 11 jaar tijd. Woods is allang geen nieuwe band meer, maar ze blijven zichzelf wel steeds vernieuwen. NRC noemde de band een ‘undergroundlegende in het freakfolk-genre’. Een bescheiden legende is het zeker, maar het rijke oeuvre van de Amerikanen bestaat toch zeker ook uit psychedelische riffs, americana, 60’s folkpop en op de laatste plaat zelfs flarden van Ethiopische jazz. Moeilijk om in een enkel hokje te stoppen dus, maar toch altijd heel herkenbaar Woods. Dat zal o.a. komen door de zoete falsetto-stem van zanger Jeremy Earl. City Sun Eater in the River Light, de nieuwe plaat die in april uitkomt, bestaat voornamelijk uit harmonieuze en exotische popsongs. Soms lekker loom, soms stevig jammend. Ideale zomermuziek.

Het Amsterdamse Apneu brengt catchy en komische rammelpop naar EKKO. Onlangs kwam hun derde album ‘This Will Never Happen To Us’ uit met Roald van Oosten (Caesar) en Henk Jonkers (Hallo Venray) als coproducenten en gastmuzikanten. Bij de Volkskrant zijn ze fan, en omschrijven ze de nieuwe plaat als “behoorlijk onweerstaanbaar”. Daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten.

Heb je niet genoeg aan enkel een concert van Woods? Je kunt nu kaartjes kopen in combinatie met Kevin Morby voor maar €17,50! Heel makkelijk €7,50 besparen? De speciale combitickets koop je hier.