Home

WWWater x LYZZA

Concert
Datum
do 21 feb 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
SOPHIE, Andy Stott, Sudan Archives.
Gepresenteerd door
EKKO + De Brakke Grond presenteren:

Vooruitstrevende en dansbare electronica met een krachtige, feminiene visie.

WWWater [live]
Onder haar eigen naam maakt de Belgische Charlotte Adigéry electro die liefhebbers van de broertjes Dewaele wel kan bekoren, maar als WWWater verkent ze op nederige, spirituele wijze haar eigen psyche en het geluid van de toekomst. In dit liquide project vindt Adigéry haar kern middels overstuurde kickdrums, diepe electropop en invloeden uit de Balearen en Caraïben. WWWater meestert woord, klank, seksualiteit, ziel en ego, soms drijvend aan het serene oppervlak van haar lievelingselement, maar vooral duikend in het diepe.

LYZZA [live AV-set]
Ze heeft amper de 20 aangetikt, of LYZZA is de wereld al aan het veroveren. Ze maakte enkele jaren geleden al furore door te spelen met en langs SOPHIE, Mykki Blanco en Fatimi Al Qadiri. In haar eigen DJ sets dendert deze in Londen en Amsterdam actieve, maar van origine Braziliaanse met 130+ bpm door een behoorlijk frisse mix van rave, trance, hardstyle en braziliaanse beats. Maar ook als producer, vocalist en live-performer laat LYZZA steeds meer van zich horen: op haar laatste EP IMPOSTER (2018) klinkt de artieste veelzijdig, meedogenloos en oprecht, en vindt ze genres die de muzikale elite als passé bestempelt opnieuw uit. Concessies doen of vasthouden aan oude geluiden zit er niet voor LYZZA: de enige weg is vooruit.

EKKO en de Brakke Grond presenteren
In 2019 presenteren we samen met onze vrienden van Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond vier double bills. Avonden met twee hoofdprogramma’s waarvan één Vlaams en één Nederlands. We vertrekken hierbij vanuit kwaliteit en wat logisch past, niet zozeer van Belgisch missionariswerk. We zwaaien niet met de Belgische vlag en gaan niet met frieten gooien. We moedigen EKKO en haar publiek aan om vaker richting zuiden te kijken en op ontdekking te gaan.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only