Home

Yallah! Yallah!

+ moderne én traditionele Arabische grooves

Club
Datum
vr 29 mei 20
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Een bubbeldoorbrekende viering van arabische muziek.

Yallah Yallah komt terug naar EKKO en wel op 29 mei. De tickets voor de editie van 20 maart die helaas niet door kon gaan zijn uiteraard geldig voor deze editie. 

Op zoek naar een nieuwe nacht voor in de Lima-tent op Lowlands ontstaat Yallah! Yallah!, een avond waarop Arabische popmuziek in al zijn glorie wordt gevierd. Wat twee jaar geleden begon als een zeer geslaagd experiment, werd een landelijke terugkerend fenomeen. Zo ook in ons eigen EKKO, waar Yallah! Yallah! een begrip is geworden als een verenigende, bubbel doorbrekende nacht vol moderne én traditionele Arabische grooves, waaronder Libanese speeddabke, Egyptische reggaeton en Syrische trap. Dat allemaal met De Voorkamer als verbindende en omlijstende schakel. Verwacht danscirkels, verrassende ontmoetingen in het café, speciale (live-)gasten en Oosterse lekkernijen. Yallah!

18+
Pin only

Ticket refund
Kaartjes gekocht voor de Yallah Yallah editie van 20 maart en je kunt niet op 29 mei? Doe dan voor 6 april een verzoek via Paylogic en dan wordt de terugstorting geregeld

Refund verzoeken: http://bit.ly/refund-formulier-EKKO