Home

YĪN YĪN + Cavolo Nero

Concert
Datum
za 30 apr 22
Open
19:00
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Altin Gün, Jungle by Night, Khruangbin, Arp Frique

Zuid-oost Aziatische folklore verfijnd met discofunk en jaren 70 psychrock

Dit is de verplaatste show van 25 november 2021. Er is ook een extra show aangekondigd voor zondag 1 mei.

Dit duo bestaande uit Kees Berkers en Yves Lennertz gelooft niet alleen in oosterse muziek, maar ook in oosterse wijsheid. Zo graven ze naast in de krochten van hun brein ook in de platenbakken op zoek naar vergeten thaifunk, disco en city pop. Daardoor zou je ze met hun instrumentale, zweverige gitaarloopjes al het Nederlandse antwoord op Kikagaku Moyo en Khruangbin kunnen noemen, maar dat heb je niet van ons. De band stond afgelopen jaren op ieder denkbaar festival dat dansen hoog in het vaandel heeft. Verwacht weer een heerlijke Thaise psychedelic funk party in EKKO. 

Cavolo Nero is een zevenkoppige formatie uit Utrecht, ontstaan uit liefde voor afrobeat en groove-georiënteerde muziek. Geïnspireerd door artiesten als Nu Genea, Khruangbin en Jungle By Night staan ze garant voor energieke grooves met psychedelische disco-invloeden.

*Dit concert is uitverkocht. Let op: tickets die niet via de officiële verkoopkanalen van EKKO zijn gekocht, geven geen garantie op toegang tot dit concert. Kijk hier voor meer informatie over verkoop via derden.