Home

Yvon Mocking

+ EP-release

Club
Datum
do 25 sep 14
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Alanis Morissette, Pink, Kelly Clarkson
Gepresenteerd door
Verhuur

Rockende dame met de ambitie om de grote podia te veroveren.

Powerpop met gitaren: dát is wat Yvon Mocking samen met haar band ten gehore brengt! Stevige popnummers, het betere gitaarwerk en een heldere stem die de poppy melodieën krachtig vertolkt. Rock á la Alanis Morissette en Paramore, pop geïnspireerd door Pink en Kelly Clarkson, alles met 100% energie. Haar doel is om één van de weinige vrouwelijke rockartiesten op grote festivalpodia te worden.

Yvon was al live op o.a. RTV West, Omroep Friesland, RTV Rijnmond en twee keer op 3FM te horen. Daarnaast speelde ze in de Sugarfactory, poppodium Asteriks en Tivoli de Helling. Haar tweede single komt uit in juni 2014 en met de release van haar EP in EKKO zorgt zij voor een spetterend debuut en een stevig begin van haar carrière.

Pelvic Fins zal als support act de avond openen. De uit Utrecht afkomstige bandleden zijn hard op weg zichzelf op de kaart te zetten in de Nederlandse popwereld. Vrolijke popnummers worden afgewisseld met een akoestische sound. 

De eerste 50 personen die een kaartje kopen worden uitgenodigd voor een exclusief optreden in de studio waar de EP is opgenomen (datum volgt nog via een persoonlijke uitnodiging). Yvon laat je zien en horen wat er komt kijken bij de opname van een EP en ze zal enkele akoestische nummers spelen.

Dit is een externe productie.