Home

ZWIJMEL and Friends

Concert
Datum
vr 17 jun 22
Open
19:45
Aanvang
20:00
Locatie

Dromerige, catchy Nederpop met poëtische teksten en gelikte producties.

Dit is de verplaatste show van 17 november 2021 en 9 februari 2022. Kaartverkopers worden via mail op de hoogte gesteld over de nieuwe datum.

De avond waarvan je nog niet wist dat je ‘m absoluut niet kan missen: ZWIJMEL in EKKO. En laten ze nou net ook een paar vrienden meenemen. 

ZWIJMEL is een Nederlandse pop-duo, bestaande uit broers Roan en Finn Oostveen. Eigenzinnig, openhartig en toegankelijk op een moderne, herkenbare manier voor de eigen generatie. Laat je meenemen in de emotionele hoogte- en dieptepunten die spelen tijdens de universele struggles van het volwassen worden. ZWIJMEL weet dit te grijpen in dromerige, catchy Nederpop met poëtische teksten en gelikte producties. Geladen met een kersverse debuut-EP vormen zij een frisse wind in de Nederlandse muziekscene die niet lang meer onopgemerkt kan blijven.

Bij Donda Nisha, is de muzikaliteit is niet beperkt tot één instrument of één vorm. Tussen al het geweld van beatmakers over de wereld is er een handje vol puristen die zich volledig toeleggen op het proces van componeren en opgaan in dat wat ze maken. Het eindresultaat: songs met een ongekende mate van originaliteit en tijdloosheid. Dit maakt hem het geheime wapen van toonaangevende artiesten zoals popsensatie Snelle. Met een set van energieke pop en hiphop knallers ben je ervan verzekerd om de avond grandioos af te sluiten.