Home

ANOOK

w/ Angel D’lite & Orgasmic City

Club
Datum
za 8 jul 23
Open
23:30
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
Voor liefhebbers van
House, Chicago House, NY House, Tech-House, U.K. Funky, U.K. Garage
Incl. servicekosten

UTRECHTSE CLUBNACHT LUIDT ZOMER IN MET HOUSE, ELECTRO EN JUNGLE SETS

Wie ANOOK zegt, zegt dansen. ANOOK luidt het begin van de zomervakantie in met een avond vol house en eclectische en energieke sounds. De clubnacht stond al met eerdere edities in de NAR maar komen nu voor het eerst naar EKKO. Met muziek die varieert van house tot electro en alles wat daar tussenin ligt gaan we een avond vol dansen en zweten tegemoet.

Angel D’lite
De in Londen gevestigde Angel D’lite kenmerkt zich met een energieke mix van sounds geïnspireerd door 90s rave-muziek. Met jungle, house en trance-elementen in haar sets brengt ze een speelse en unieke sfeer naar haar shows. 3voor12 was zeer lovend over haar Lente Kabinet en Draaimolen sets en vers vanuit Wildeburg gaat ze door naar EKKO voor een ongetwijfeld energieke, verrassende en dynamische set.

Orgasmic City
Als je bij de Club Ekko met Orgasmic City was, weet je al wat je te wachten staat: het duo van Jantjevandebuurt en Azucy weet hoe ze zalen in beweging krijgen met keiharde houseplaten en uitstapjes naar deephouse, electro en andere high energy grooves. Met een gezamenlijke passie voor house en het nachtleven zullen de Utrechters zorgen dat vanaf minuut 1 de sfeer erin zit.

Dit vind je vast ook leuk