Home

Astronaut

Album release show

Concert
Datum
do 25 jan
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Spinvis, Roosbeef, Meetsysteem
Incl. servicekosten

INDIEPOP VOL FILOSOFISCHE DIEPGANG GEBRACHT MET DOSIS ACHTERHOEKSE NUCHTERHEID

Astronaut is het muzikale project van songwriter en amateurfilosoof Pelle Bast. Zijn liedjes zijn compromisloos en zoeken naar naïviteit in haar beste vorm. Met humor en lichtheid worden grootse thema’s als seks, liefde en de kosmos bezongen, bevraagd en bespot. De Nederlandstalige teksten getuigen van filosofische diepgang, gebracht met Achterhoekse nuchterheid. Dit jaar werd Astronaut door Popronde geselecteerd en als 3voor12-talent benoemd. Nu neemt hij zijn band mee naar de zaal van EKKO, om zijn debuutalbum te presenteren en te verrassen met een afwisseling tussen kwetsbare momenten, energieke drums en trompetten.

Support: Ben Oranje & Dieuwertje

Ben Oranje
Getooid met krullen en een diepdonker gevoel voor humor typeert schrijver en poëet Ben (Oranje – geen artiestennaam) zijn teksten door een heroïsche, humoristische en vooral scherpe inslag. Inspiratie haalt hij uit de oude verhalen, geschiedenis en de menselijke interacties. Zijn missie is je nostalgie geven voor een leven dat je zelf niet hebt geleefd. Begeleidende muziek en zang door Zwolse singer-songwriter Jules.

Dieuwertje
Dieuwertje weet zeker dat ze twijfelt. Ze dwaalt speciaal voor ons in slowmotion door het onmogelijke leven van een moderne vrouw en beschrijft de route op gevoel, zodat haar publiek gratis mee kan liften langs hoogte- en dieptepunten. Hiphop inspireert haar om zonder regels te schrijven, en te doen wat ze wil, van poëzie tot theater. In 2021 debuteerde ze met de dichtbundel ‘Zou zo graag een rapper willen zijn’.

Dit vind je vast ook leuk