Home

Bottega

w/ Franz Scala

Club
Datum
za 20 mei 23
Open
23:30
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
Incl. servicekosten

EEN INTIEME ELEKTRONISCHE ODE AAN DE EIGHTIES MET DE BESTE ITALO-DISCO HOUSE EN ELECTRO

Step into the Bottega, een intieme elektronische ode aan de eighties vol neon, synthesizers en dampende platen. De Utrechtse helden van Bottega zullen stilstaan onmogelijk maken met Italo- house- en discoplaten die je hart sneller zullen doen kloppen. Muzikaal spannend en uitdagend maar altijd gezellig: Benvenuto a tutti: hier is een nieuwe BOTTEGA.

Deze editie is Bottega terug om hun jubileum te vieren met Slow Motion labelbaas Franz Scala aan hun zijde. Hij beweegt soepel tussen italo, psychedelic disco en proto-house. Geboren in Italië en nu al tien jaar inwoner van Berlijn, heeft hij zijn wortels in noise rock en elektronica, maar werd geleid door zijn passie voor platen verzamelen tot een liefhebber van moderne en niet zo moderne clubmuziek. Franz Scala belooft de dansvloer van EKKO te veranderen in een geteisterde retro-nostalgische rave die wordt aangewakkerd door zijn muziek. 

Let op: vanaf 1 mei 2023 verkoopt EKKO tickets via ons nieuwe ticketingsysteem Stager. Heb je voor 1 mei 2023 een ticket gekocht, dan heb je een Paylogic-ticket in bezit. Deze tickets blijven gewoon geldig en bieden toegang tot EKKO voor aankomende shows.

Dit vind je vast ook leuk