Home

Cash Savage and the Last Drinks

+ SØWT

Concert
Datum
za 28 okt 23
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
The Gun Club, Nick Cave & The Bad Seeds, The Veils
Incl. servicekosten

Zevenkoppige band uit Melbourne brengt georganiseerde kakofonie vol emotie

Het Australische Cash Savage and the Last Drinks brengt een meeslepende combinatie van folk, donkere blues, melancholische punk en donkere country, met invloeden uit zowel rock als gothic. Frontvrouw ‘Cash Savage’ is het middelpunt van dit geheel en drijvende kracht achter de hoge energie van haar band ‘The Last Drinks’. Het zevenkoppige gezelschap staat bekend om overtuigende liveshows vol emotie; een ervaring die toeschouwers wel bij moet blijven. In april 2023 brengen ze het nieuwe album ‘So This Is Love’ uit, waarvan leadsingle ‘Keep Working At Your Job’ de toon zet met een rauw postpunkgeluid.

Support: SØWT
Een band die opereert vanuit het kloppend hart van de Nederlandse underground scene, gedreven door passie en creativiteit. Maak kennis met SØWT, de Eindhovense sensatie die niet alleen muzikanten zijn, maar ook geluidstechnici, concertorganisatoren en kunstenaars. Ook maken ze deel uit van de jongste generatie bewaarders van het legendarische kraakpand ’t Stroomhuis, een broeinest van creatieve geesten dat al 20 jaar lang een vrijplaats biedt voor avant-garde kunst en muziek. De band bracht in 2018 onder eigen beheer hun debuutalbum ‘Junkie’s Boneyard’ uit op tape en slingerde dit jaar hun eerste vinylplaat ‘Kids Hurting Kids’ de wereld in.

Let op: vanaf 1 mei 2023 verkoopt EKKO tickets via ons nieuwe ticketingsysteem Stager. Heb je voor 1 mei 2023 een ticket gekocht, dan heb je een Paylogic-ticket in bezit. Deze tickets blijven gewoon geldig en bieden toegang tot EKKO voor aankomende shows. 

Dit vind je vast ook leuk