Home

Cloudsurfers

+ Bowl

Concert
Datum
vr 13 okt 23
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Osees, Ty Segall, King Gizzard & The Lizard Wizard
Incl. servicekosten

gemuteerde garagepunk en psychedelische rock van geruchtmakend vijftal

De Nijmeegse indieband Cloudsurfers is een gevaarlijk lekkere mix van surf en stevige punk. Manische gitaarpassages en grungy vocals worden voortgestuwd door een vlammende ritmesectie. Hun explosieve show met dubbele drum setup zal je overdonderen als een vrachttrein.

Na de release van hun debuutalbum Don’t Know What Hit Me uit 2021 speelde Cloudsurfers in 2022 meer dan 50 shows, waaronder grote festivals als Paaspop, Vestrock en Zwarte Cross. Het tweede album van Cloudsurfers, Subhuman Essence – uit op 15 september 2023 – legt de lat hoog om de pure opwinding van het live spelen op plaat te vangen.

Support: Bowl
De vijfkoppige band Bowl brengt een frisse sfeer die het postpunkgenre maar al te graag wil verwelkomen. Met atonale, desoriënterende gitaarriffs, kritische teksten en een strakke ritmesectie. Met hun nummers behandelen ze thema’s als moderne masculiniteit en bevragen ze bijvoorbeeld hedendaagse religieuze kwesties. Na het winnen van de bandcompetitie Clash of the Titans dit jaar, is dit gezelschap klaar om zalen door heel Nederland plat te spelen.

Let op: vanaf 1 mei 2023 verkoopt EKKO tickets via ons nieuwe ticketingsysteem Stager. Heb je voor 1 mei 2023 een ticket gekocht, dan heb je een Paylogic-ticket in bezit. Deze tickets blijven gewoon geldig en bieden toegang tot EKKO voor aankomende shows. 

Dit vind je vast ook leuk