Home

Club EKKO

w/ Ais De La Montagne & Catho

Club
Datum
za 15 jul 23
Open
23:30
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
Voor liefhebbers van
Disco, Nu-Disco, House, Electro
Incl. servicekosten

een intieme clubnacht met de beste dj’s en een onvergetelijke sfeer

CLUB EKKO: Met liefde door ons geselecteerd voor jullie (en ons eigen) dansgenot. Deze keer staan twee lokale talenten aan het roer, Ais De La Montagne en Catho voor een avond die zich begeeft zich op de brink van (nu-)disco, house en een verdwaalde electro plaat. Fijne dansmuziek en warme sfeer gegarandeerd.

AIS De La Montagne is op z’n zachtst gezegd erg lekker bezig. Ooit begon het met festivals organiseren in haar achtertuin en inmiddels is ze niet meer achter de decks vandaan te halen. Haar stijl kan worden omschreven als een fusie van disco, soul, funk en house die altijd de voetjes van de vloer laat komen. Met een steeds groeiende lijst aan toffe clubs op haar CV, goed gevulde festivalzomer en een residentie bij M’adam kunnen we niet wachten naar wat zij naar EKKO brengt.

De Utrechter Catho zal de avond afsluiten met een stevige en dansbare stijl die zich baseert in house, funk en breaks. Met een goed gevoel voor diepgang zal hij ons in de zwaardere geluiden in leiden en de avond een knallend slotakkoord meegeven.

Dit vind je vast ook leuk