Home

Club EKKO

w/ Balu & Lyrae

Club
Datum
vr 31 mei
Open
23:30
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
Voor liefhebbers van
House, Progressive House, Techno
incl. servicekosten

INTIEME CLUBNACHT MET DE BESTE DJ’S EN EEN ONVERGETELIJKE SFEER

De beste dj’s en een onvergetelijke sfeer. Met liefde door ons geselecteerd voor jullie (en ons eigen) dansgenot. Met deze avond twee Utrechters aan het roer: Balu & Lyrae.

BALU
De Utrechtse vinyl collector en selector Nicolas van Dedem, ook wel bekend als BALU, is een echte muzikale duizendpoot. Vanuit een passie voor de wereld van analoge muziek leerde hij gitaar, piano en drums spelen, waarna er ook kort interesse ontstond voor het digitale DJ’en. Toch voelt BALU zich het meest thuis tussen zijn bijna dagelijks groeiende collectie vinylplaten, variërend van jazz en hiphop tot acid techno en micro-house. Als een van de gezichten achter het lokale Birdcage Radio geeft Nicolas de ruimte aan nieuwe talenten, maar deze avond sprint hij zelf achter de decks met een stevige dosis aan house, dub techno en breakbeat cuts.

LYRAE
Opkomend lokaal talent Emma Neijgh van Lier, aka Lyrae, timmert hard aan de weg en dat is niet onopgemerkt gebleven. Haar diepgewortelde passie voor elektronische muziek is terug te zien in haar uiteenlopende collectie aan opwekkende en intergalactische progressive house, breakbeat en trance. Met een residentie bij Birdcage Radio, sets bij Maxi Radio en NAR is nu EKKO aan de beurt.

Dit vind je vast ook leuk