Home

CLUB EKKO

w/ Guus Christian & IRMA

Club
Datum
vr 26 jul
Aanvang
23:30
Eindtijd
00:04
Locatie
Leeftijd
18+
Voor liefhebbers van
Disco, Boogie, Soulful House, Tribal House
incl. servicekosten

INTIEME CLUBNACHT MET DE BESTE DJ’S EN EEN ONVERGETELIJKE SFEER

Een nieuwe CLUB EKKO – Met liefde door ons geselecteerd voor jullie (en ons eigen) dansgenot. Met deze avond in het teken van disco, boogie, wereldse geluiden en soulvolle grooves met IRMA en Guus Christian.

Guus Christian
Van betoverende, zwoele house tot brandende discoknallers, het soulvolle element is altijd aanwezig in de producties van Guus Christian. Als DJ put Guus uit het muzikale ethos van pioniers uit Chicago en New York, maar verkent en omarmt hij soulvolle elementen uit alle tijdperken en geografische locaties in zijn sets. De Nijmegenaar is resident bij Blauwdruk en bracht bij hun label ook zijn eerste plaat uit, die meteen de aandacht trok van gerenommeerde smaakmakers als Red Greg en Antal. Verwacht warme grooves en extreem dansbare muziek.

IRMA
Warme geluiden en
 funky percussies staan aan de basis van het sound van IRMA, de Utrechtse dj die voor ons allesbehalve een onbekende is. Een tijd geleden deed ze mee aan EKKO’s DJ Course, nu gooit ze vaker hoge ogen bij NAR, de Helling, tweetakt festival en studio T. Verwacht een set gevuld met warme geluiden en groovy melodieën die de voeten gegarandeerd van de vloer krijgen.

Dit vind je vast ook leuk