Home

Club EKKO

W/ Ada & Mahabe

Club
Datum
vr 28 jun
Open
23:30
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
Voor liefhebbers van
HOUSE, PROGRESSIVE HOUSE, TECHNO
incl. servicekosten

INTIEME CLUBNACHT MET DE BESTE DJ’S EN EEN ONVERGETELIJKE SFEER

De beste dj’s en een onvergetelijke sfeer. Met liefde door ons geselecteerd voor jullie (en ons eigen) dansgenot. Met deze avond Mahabe en Ada aan het roer:

Mahabe
Mahabe, twee vrienden met een gedeelde passie voor dj’en, staan bekend om hun levendige en energieke sets, geïnspireerd door 90’s house en techno. Dit Amsterdams-Rotterdams duo heeft door de jaren heen een indrukwekkende verzameling van lp’s opgebouwd, van techno en electro tot house en ghetto. Hun maandelijkse radioshow, 137 FM, biedt een mix van hun kenmerkende clubgeluid en luistersessies met jazz, hiphop, rare groove en soundtracks. Verwacht het onverwachte, want bij het selecteren van platen voor een optreden stellen ze altijd de vraag: “Wat willen wij horen als we dansen?”

Ada
Met Ada achter de draaitafels ben je verzekerd van een boeiende set gevuld met bass-heavy en percussiegedreven house. Ze mixt verschillende genres om een oldskool, groovy geluid te creëren dat het publiek laat dansen en voelen. Hoewel Ada’s reis nog maar net begonnen is, heeft ze al een residentie bemachtigd bij Birdcage Radio. Ze kan niet wachten om haar zorgvuldig samengestelde platen met jullie op de dansvloer te delen. 

Dit vind je vast ook leuk