Home

Club EKKO

w/ Ramses3000 & Frida

Club
Datum
za 15 apr 23
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie
Leeftijd
18+
Incl. servicekosten

EEN INTIEME CLUBNACHT MET DE BESTE DJ’S EN EEN ONVERGETELIJKE SFEER

De beste dj’s en een onvergetelijke sfeer. Met liefde door ons geselecteerd voor jullie (en ons eigen) dansgenot. Deze avond ligt op de brink tussen soulvolle breaks, tribal, house, elektronica, electro en de wat hardere electronische muziekstijlen, deze editie verzorgd door Ramses3000 en Frida.

In Utrecht is Ramses3000 geen onbekende. Eerder stond hij op Le Guess Who? en nu is hij terug in EKKO met zijn experimentele electro, house en dansmuziek uit alle hoeken van de wereld. Zijn debuutalbum ‘Nadja’ waarin hij zijn elektronische sound clasht met vocalisten en producers van over de hele wereld is goed ontvangen. Daarnaast stond hij als producer en mede-performer van Coloray al op menig festival- en clubpodium.

Frida is snel naam voor zichzelf aan het maken met een eclectische selectie van persuasieve kicks en groovy basslines. Ze kenmerkt zichzelf met haar gevoel voor de flow van een nacht en het zelfvertrouwen waarmee ze haar sets een onverwachte maar altijd dansbare en energieke twist geeft.

Dit vind je vast ook leuk