Home

corner shop

w/ mul/ANNA & xceptor

Club
Datum
za 10 feb
Open
23:30
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
Voor liefhebbers van
BREAKS, ELECTRO, GHETTO HOUSE, TECHNO
incl. servicekosten

EEN ENERGIEKE ODE AAN DE UNDERGROUND DANCE SCENE MET ELECTRO, BREAKS, GHETTO-HOUSE EN TECHNO BEATS

Vervul je late night cravings naar dansdopamine met clubavond Corner Shop, waar een selectie aan electro, ghetto, breaks en alles er tussenin je ruim in deze behoefte zal voorzien. Na een eerdere uitverkochte editie zijn ze weer terug om EKKO te slopen, deze keer met Rotterdamse ghetto-queen Mul/ANNA en Corner Shop resident xceptor.

mul/ANNA

mul/ANNA is een jonge DJ uit Den Haag, maar ze wordt al (on)officieel beschouwd als een van de beste ghetto house DJ’s van Nederland. Haar drang om mensen te laten dansen wordt gevoed door een honger naar vuige ghetto house en funky beats uit genres zoals booty house, electro en old school techno.

xceptor

Rotterdamse DJ & producer xceptor is geen onbekend gezicht bij Corner Shop, de Operator resident heeft tijdens de eerste editie al eerder het dak in de fik gestoken. De brug tussen zijn verfijnde smaak in electronische muziek en zijn gevoel voor crowd control levert de meest vurige spektakels op. xceptor slaat een brug tussen genres als gabber, dembow, electro, techno en bubbling, zo ook te horen in zijn maandelijkse Operator show ‘xcepting’.

Dit vind je vast ook leuk