Home

Corner Shop

met Marijn S e.a.

Club
Datum
za 2 sep 23
Open
23:30
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
Voor liefhebbers van
breaks, electro, ghetto house, techno
Incl. servicekosten

Een energieke ode aan de underground dance scene met electro, breaks, ghetto-house en techno beats

Vervul je late night cravings naar dansdopamine met clubavond Corner Shop, waar een selectie aan electro, ghetto, breaks en alles er tussenin je ruim in deze behoefte zal voorzien. Na een succesvolle eerste editie in de NAR komen ze nu naar EKKO om een ode aan de underground dance muziek te brengen. Deze avond met de dj’s Musah, Marijn S & Ambu Bambu op de bill.

Musah
Na de ongekende b2b set met xceptor bij de eerste Corner Shop editie, kon Musah niet uit de EKKO line-up gelaten worden. Met sets op Stranded FM en Operator op zijn naam opent hij deze Corner Shop editie met electro deep cuts en breaky techno voor zijn solo clubdebuut.

Marijn S
Vintage breaks, duistere synths en zwevende vocals, Marijn S heeft ’t allemaal. Haar debuut EP ‘Under The Lily Pads’ is eerder dit jaar uitgebracht en laatst maakte ze indruk met haar set op Dekmantel. Verwacht vuurwerk van de Amsterdamse op het middenslot.

Ambu Bambu
Ambu Bambu’s naam cirkelt inmiddels al een tijdje rond in de Nederlandse dance scene. Je kan haar kennen van haar sets bij Relate Radio, Poing en KopjeK. Haar sets zijn gevuld met eclectische electro en energieke beats waarmee ze de avond in een hogere versnelling afsluit.

Dit vind je vast ook leuk