Home

DON’T MIND THE GAP

w/ askmelater & MALLAURY

Club
Datum
za 20 apr
Open
23:30
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:30
Locatie
Leeftijd
18+
incl. servicekosten

UTRECHTSE CLUBNACHT SLAAT DE BRUG TUSSEN UK GARAGE, HOUSE, HIP-HOP EN MEER

Een ode aan de energie en breedte van de moderne sounds uit de UK – clubavond DON’T MIND THE GAP wil een frisse wind brengen. Een nacht die barst van de energie, genre-crossovers en lange sets die selectors in staat stellen zich van hun meest veelzijdige kant te tonen en het experiment op te zoeken. Van soulful UKG en housy sounds met zwoele r&b-vocalen, tot knalharde UK bass, grime en jungle, DON’T MIND THE GAP slaat de brug, met deze vierde editie askmelater en MALLAURY aan het roer.

Wanneer we het hebben over DJ’s in Utrecht en omgeving, is askmelater simpelweg niet te negeren. Diens optredens bij Doka, Basis, EKKO en Wildeburg spreken voor zich. Als radiopresentator is askmelater een naam die je moet onthouden: met een toewijding aan het promoten van lokale klanken en artiesten verzorgt die indrukwekkende sets voor Future-Intel en Stranded FM. Of het nu gaat om footwork, 90s house, UK garage of jungle, askmelater brengt een zelfverzekerde en unieke stijl naar de dansvloer.

Geboren in Parijs en al 6 jaar gevestigd in Amsterdam, omarmt MALLAURY een breed scala aan elektronische klanken, geselecteerd met emotie en energie als de belangrijkste criteria. Verwacht levendige sets waar dansbaarheid centraal staat: krachtige clubbeats, techno-ritmes, aanstekelijke percussie met een vleugje Baltimore-grooves en vocaal doordrenkte mixen om mensen naar de dansvloer te trekken. MALLAURY brengt de perfecte mix om de energie hoog te houden. Alsjeblieft jongens. 20 april is het zover.

Dit vind je vast ook leuk