Home

DON’T MIND THE GAP

W/ PASSION DEEZ & SAIDAH

Club
Datum
za 28 okt 23
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
Incl. Servicekosten

Nieuwe clubnacht slaat de brug tussen UK Garage, house, hiphop en meer

Een ode aan de energie en breedte van de moderne sounds uit de UK – het nieuwe clubconcept DON’T MIND THE GAP wil een frisse wind brengen. Een nacht die barst van de energie, genre-crossovers en lange sets die selectors in staat stelt zich van hun meest veelzijdige kant te tonen en het experiment op te zoeken. Van soulful UKG en housy sounds met zwoele R&B-vocalen, tot knalharde UK bass, Grime en jungle, DON’T MIND THE GAP slaat de brug, met deze eerste editie Passion DEEZ en SAIDAH aan het roer.

Passion DEEZ is binnen korte tijd uitgegroeid tot een household name – Hij laat overal waar hij speelt een onuitwisbare indruk achter met glasharde sets waarin een mix van elektronische geluiden te horen zijn,  van 2-step en donkere garage tot instrumentale grime en breakbeats, altijd afgeleverd met een speelse twist en onuitputbare energie. Geboren in Zimbabwe, opgegroeid in Londen en gevestigd in Amsterdam vertelt hij in een uniek muzikaal verhaal, altijd met een nadruk op inclusie en beleving.

Het startschot van de avond zal gegeven worden door SAIDAH, een Amsterdamse selector die snel naam aan het maken is met speelse UKG-based sets met uitschieters naar wat hardere sounds, of juist naar platen met een soulful touch, in alles verbonden met haar Londense roots. Ze brak Down the Rabbit hole af, opende voor Fred Again op zijn afterparty in De Schietclub en zal vanaf de eerste track ook de energie-levels in EKKO doen stijgen.

Dit vind je vast ook leuk