Home

Duimalot

+ Fintense + Lo Dosanto

Concert
Datum
za 28 jan 23
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Winne, Sticks, Fresku
Incl. servicekosten
Gepresenteerd door
EKKO

Rauwe, eerlijke hiphop van Utrechtse woordkunstenaar

Geïnspireerd door de poëzie van zijn moeder en met liefde voor ritmes, heeft de Utrechtse Gary Gravenbeek zich ontwikkeld tot all-round performing artist Duimalot. Afgestudeerd van de Dansopleiding Utrecht vervolgde de woordkunstenaar zijn weg in de theaterwereld. Uiteindelijk bracht dit hem tot het schrijven van zijn eigen muziek, gebaseerd op actuele onderwerpen en de wereld om zich heen. Het resulteert in rauwe, eerlijke hiphop waarmee hij luisteraars wil raken en activeren. Ondertussen heeft hij zijn carrière al veelbelovend afgetrapt; zo schreef hij voor het 900-jarig bestaan van Utrecht een lijflied voor de stad en is hij in 2022 onderdeel van de Popronde.

Fintense
Fintense is een artiest met een passie voor het creëren van hiphop met invloeden van jazz. Vanaf zijn twaalfde is hij al bezig met rappen en zingen, en is produceren in de loop van zijn carrière een van zijn sterkste punten geworden. Fintense staat voor een unieke sound die varieert van hiphop tot krachtige trap en jazz.

Lo Dosanto
De Nieuwegeinse rapper Lo Dosanto deelt zijn kijk op de wereld en levenservaring door middel van een laidback flow en uitgebreide woordenschat. De opkomende artiest wordt geprezen om zijn eerlijkheid en de manier waarop hij gebeurtenissen beschrijft in zijn tracks.

Dit vind je vast ook leuk