Home

EKKO On Stage

met Evy & The Assholes e.a.

Concert
Datum
za 16 sep 23
Open
16:00
Aanvang
19:00
Locatie
Voor liefhebbers van
onze medewerkers op het podium!
Gratis toegang

EKKO-medewerkers spelen eigen zaal plat

Onze medewerkers pakken tijdens EKKO ON STAGE de spotlights om het nieuwe concertseizoen te openen. Van geluidstechnici tot barmedewerkers; deze avond gaan ze met optredens van vier verschillende bands bewijzen hoe getalenteerd EKKO’s team wel niet is. Met Evy & the Assholes, LÖNA, REYCK en Ziggy Splint.

Het programma:
Iedereen is deze dag vanaf 16:00 welkom in EKKO, de toegang is gratis. Tussen 17:00 en 18:00 zijn er rondleidingen in ons pand, waarmee je een kijkje achter de schermen bij EKKO kunt krijgen. Vanaf 18:00 is het mogelijk om te eten in ons café en om 19:00 starten de bands met spelen.

Evy & the Assholes
De Utrechtse surfrock-garageband Evy & the Assholes spelen instrumentals op hoog energieniveau, beïnvloed door alles wat rock-’n-roll opwindend maakt. Link Wray meets the X-Ray Spex. Afgelopen voorjaar verscheen hun eerste EP ‘Kickin’ Ass with Evy & the Assholes’ geproduceerd door Arjan Spies (o.a. the Kik).

LÖNA
LÖNA is de donkere indiepopband van eeneiige tweelingzussen Madelon and Danielle Bruinhof. Met een flinke dosis galmende gitaren en ijzige synthgeluiden zingen ze over onderwerpen als het overlijden van hun vader, feminisme en LHTBI-liefde

REYCK
De visie van vier studenten op het leven, omgebouwd tot een megastrakke glijbaan van britpop, nederpop en rock-’n-roll, zo zou je REYCK kunnen omschrijven. Met een mix van sexy grooves en beats en ronduit vunzige baslijntjes krijgt REYCK iedereen mee.

Ziggy Splynt
Dreunende drums, snerpende bassen en beklijvende gitaren: dat is Ziggy Splynt. Een duik in een muzikale wereld ergens tussen postrock en dromerige landschappen. Het uit Utrecht afkomstige alt-rockdrietal heeft al jaren live-ervaring achter de rug, met o.a. deelname aan Popronde, meerdere UK Tours, en optredens op verschillende nationale radiostations.

Trek? De all-in vegan snackbar Last Vegas verzorgt deze avond eten, te bestellen bij de keuken. Dit staat er op het menu:
– Loaded fries – Frietje Rendang
– Loaded fries – Truffle Temptation
– Bitterballen

Dit programma is gratis toegankelijk. Wil je zeker weten dat je naar binnen kunt? Reserveer dan een gratis ticket via de ticket knop.

Dit vind je vast ook leuk