Home

Elias Mazian (Live)

+ Moonloops

Concert
Datum
do 7 dec 23
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Meetsysteem, Eefje de Visser, Spinvis
Incl. servicekosten

HOUSE-DJ EN PRODUCER MAAKT DROMERIGE SYNTHPOP

Dj, producer en zanger Elias Mazian is een graag geziene gast in het clubcircuit van Amsterdam en ver daarbuiten. Gestart in de hiphop werd hij later verliefd op housemuziek en werd hij vaste dj bij Club Trouw. Elias laat zich niet beperken door genres en met house als basis wijkt hij af naar allerlei onverwachte geluiden, zoals techno, jungle en pop. Sinds de pandemie maakt Elias Nederlandstalige synthpop waar hij niet bang is zijn gevoelige kant te laten zien. Songs over hartenpijn en het her(uit)vinden van liefde, worden verpakt in een warme elektronische deken. Dit is te horen op zijn vorige album ‘Vrij van Dromen’ en klinkt ook door in zijn recentelijk uitgebrachte album ‘Alleen bij mij’.

Support: Moonloops
Moonloops is het muzikale project van de 23-jarige Sarah Dekker uit Groningen. Met een oude gitaar en een overvloed aan verhalen in haar gedachten, creëert ze harmonieuze bedroom pop waarin ze schrijft over dromen, verlangens en hoop. Inmiddels is ze haar slaapkamer ontgroeid en is ze klaar om de verhalen uit haar hoofd te presenteren aan de wereld om zo haar luisteraars te inspireren. Dat deed ze deze lente al met haar EP ‘Little Astronaut’ en deze winter brengt ze deze verhalen naar het podium van EKKO als support van Elias Mazian.

Daghap door De Klub (18:00-20:00)
Op 7, 8 en 9 december komt restaurant De Klub weer koken in EKKO. Voorafgaan aan de show kun je een heerlijke daghap halen voor € 15, met ditmaal op het menu:
boerenkool-stamppot met kimchi en knolselderij, getopt met miso-jus. Je kunt binnenlopen tussen 18.00 en 20.00 uur.
Reserveren kan via de website, maar hoeft niet per se.

Dit vind je vast ook leuk