Home

Feng Suave (extra show)

+ Future Husband

Concert
Datum
wo 26 okt 22
Open
19:30
Aanvang
20:00
Voor liefhebbers van
Jungle, Men I Trust, Gus Dapperton
incl. servicekosten
Gepresenteerd door
EKKO

Retro-soulduo op intieme tournee door Europa ter ere van hun jarige debuut-EP

Hoe Feng Suave van DIY-slaapkamersoul-project uitgroeide tot een internationaal opkomende act: één ijzersterke EP (Feng Suave, 2017), twee getalenteerde Daniels (De Jong en Elvis Schoemaker), een rits belangrijke festival- en supportshows en uitverkochte tours in eigen land zijn de belangrijkste ingrediënten van het succes van dit duo. En nog steeds groeit de band door en wordt het retro-soul/R&B-geluid verder uitgebreid met onverwachte elementen, groovy baslijnen, een dijk van een zangstem en de verkenning van de dynamiek tussen kalmte en hoge energie. Zoals Iggy Pop al zei over de twee: “They have a nice old revisited soul groove. I go for that!”

Om het vijfjarig jubileum van hun debuut-EP te vieren, speelt Feng Suave dit najaar vier intieme shows in het VK en Europa, waarvan maar liefst twee in EKKO. Na grote tours ligt de focus op de bekende hits, het uitproberen van nieuwe tracks en ideeëen, gepaard met exclusieve merch om het bestaan van een succesvol debuut te vieren.

Future Husband is de Nederlands-Nigeriaanse singer-songwriter Adura Sulaiman. Na een periode van intensief internationaal touren als bandlid van Sofie Winterson en Feng Suave, richt ze zich nu op haar eerste soloproject; Future Husband. In haar muziek brengt ze intieme vocalen samen met grootste, filmische instrumentatie en soundscapes. Hoe dat klinkt is te horen op haar dit voorjaar uitgekomen debuut-EP ‘I Love You Forever’ – en uiteraard live in EKKO als voorprogramma van Feng Suave.