Home

Freaky Dancing

met Identified Patient b2b mad miran e.a.

Club, Concert
Datum
za 22 apr 23
Aanvang
20:30
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
Incl. servicekosten

AUDIOVISUELE CLUBNACHT WAAR GRENZEN TUSSEN LIVEACTS, DJ'S EN BEELDCULTUUR VERVAGEN

Op zaterdag 22 april organiseert Freaky Dancing een audiovisuele clubervaring in WAS. Ook tijdens deze derde editie vervagen grenzen tussen liveacts en dj’s en raken postpunk, electro en industrial vervlochten met beeldcultuur.

In WAS. ervaar je een energieke en experimentele b2b van Identified Patient en mad miran, verwelkomen we postpunk-technoband Mandy, Indiana en brengt Chibi Ichigo een grenzeloze rave van hiphop en techno mee. Je ziet optredens van het dansbare en modieuze no-waveproject Elzinga x Baby’s Berserk, United Identities-parel mayo, de UK-gedreven dj en producer Thrills in +41 en synthpunk-dj Camy. Ontdek ook de analoge acid house van Mila V, de elektronische dreamscapes van Acidic Male en de genre-overstijgende en persoonlijke sets van Victor Metske.

In de Wasruimte vind je het collectief R3LN4CHT met een interactieve performance-installatie, presenteren de kunstenaars Delphine Lejeune en Brian Omen een nieuwe kijk op een botanische tuin en is er werk van de Amsterdamse kunstenaar Noah Cohen te zien. Kunsthal Kloof presenteert een nieuwe expositie samengesteld door de opkomende Utrechtse vormgevers Flo Kortekaas en Kick Veldman.

Bekijk de timetable op Instagram: link
Bekijk de timetable op TimeSquare: link

Freaky Dancing wordt mede mogelijk gemaakt door EKKO

Dit vind je vast ook leuk