Home

Goldband

try out show

Concert
Datum
do 4 jul
Open
19:30
Aanvang
20:30
Locatie
incl. servicekosten

Nederlandstalige beuk-electro met boyband-allure uit de Hofstad

De ticketverkoop voor deze show start op dinsdag 4 juni om 12:00. Let op: bij drukte in onze ticketshop wordt er een automatische wachtrij geactiveerd. We adviseren om het scherm actief te houden, zodat je niet je plaats in de wachtrij kwijtraakt.

Goldband: de populairste festivalact van de afgelopen jaren, winnaar van de Popprijs 2022, multi-platina verkopende artiest, maar bovenal de beste vrienden. In aanloop naar hun shows in de Ziggo Dome en het Sportpaleis in het najaar van 2024 zal de Haagse band voor het eerst muziek van hun nieuwe album ‘Samen Tegen Elkaar’ ten gehore brengen. Met negen exclusieve shows in grotendeels kleine zalen die de band vanwege hun stormachtige doorbraak na corona nog niet eerder hebben gespeeld. Hiermee wordt de try-out tour een unieke kans om Goldband in de intieme setting van EKKO te zien.

De karakteristieke Haagse popgroep bestaande uit Milo Driessen, Karel Gerlach en De Het Boaz laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen en veroverde sinds hun eerste releases in 2019 gestaag de harten van Nederlandse en Belgische fans. Met een uiteenlopend palet aan genres en een ijzersterke liveshow veroverden zij in zowel 2022 als 2023 alle grote podia, waaronder Lowlands, Rock Werchter, Pinkpop en Tomorrowland. Als bekroning van het live succes verkochten zij drie maal de AFAS Live en twee maal de Lotto Arena binnen enkele minuten uit. Hiermee heeft Goldband laten zien dat je volledig op eigen kracht je dromen waar kan maken, of je nou stukadoor, zolderkamer producer of toneelschool drop-out bent.

Dit vind je vast ook leuk