Home

Good Morning

+ Moonlover

Concert
Datum
wo 5 jul 23
Open
20:00
Aanvang
20:30
Voor liefhebbers van
Men I Trust, Mild High Club, Crumb, Mac DeMarco
Incl. servicekosten

Sprankelende bedroompop van Australisch duo

Het Australische duo Good Morning houdt experimentele lo-fi bedroompop met een nineties-inslag springlevend. Nadat het duo uit Melbourne op de middelbare school wat begon te dollen met het schrijven en opnemen van liedjes, trokken hun debuut uit 2014 en de singles die daarop volgden direct de aandacht. De twee platen die de band in 2019 uitbracht, toonden hun meer sprankelende indierockliedjes (‘The Option’) en hun neerslachtige stonerkant (‘Basketball Breakdowns’). In 2021 verscheen ‘Barnyard’, de meest subtiele en gelaagde plaat van dit onderscheidende DIY-tweetal. Na de grote tour rondom dit album maken ze zich nu op een intiemere tour langs de kleinere podia, waarbij Good Morning een mix van oudere favorieten en nog niet eerder gehoorde nummers speelt.

Support: Moonlovers
Moonlover, het innemende project van Quang Dinh, een in Melbourne geboren muzikant die nu in Parijs woont, weeft betoverende psychedelische melodieën. Van zijn DIY-garagealbum ‘Thou Shall Be Free’ (2018) tot ‘Shangri-La’ (2022) waarin het kleurenpalet drastisch werd uitgebreid met saxofoons, klarinetten, keyboards, glockenspiels, en stapels betoverende vocale harmonieën.

Let op: vanaf 1 mei 2023 verkoopt EKKO tickets via ons nieuwe ticketingsysteem Stager. Heb je voor 1 mei 2023 een ticket gekocht, dan heb je een Paylogic-ticket in bezit. Deze tickets blijven gewoon geldig en bieden toegang tot EKKO voor aankomende shows. 

Dit vind je vast ook leuk