Home

Het Complot

w/ Berkan V8 + Cal + Latoya

Club
Datum
za 24 jun 23
Open
23:30
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:30
Locatie
Leeftijd
18+
Incl. servicekosten

Een zwoele nacht vol techno, breaks en electro

We zijn verheugd om rijzende ster Berkan V8 en de getalenteerde lokale selecteur Latoya op de affiche te hebben, naast onze veelbelovende resident DJ, Cal. Verwacht een mix van steamy breaks, vurige electro en passende clubmuziek om je voeten de hele nacht te laten trillen. Deze wordt heet!

De befaamde Berkan V8 is zeker iemand om in de gaten te houden. De Tropical Lazer Storm protogé heeft indruk gemaakt met zijn gecureerde uitverkochte all-nighters in Skatecafe en optredens in o.a. Radio Radio, Radion, De Schietclub en op Intercell. Hij is een speelse DJ die kan switchen van ghettohouse naar techno, breaks of acid en weer terug. De enige constante is een hoog energieniveau.

De Utrechtse Latoya is een meester in de diepe duik van breaks en electro die precies op de sweet spot raakt. Als organisator, evenementcurator en dj is ze een onmisbare katalysator van kwaliteitsmuziek. Je vindt haar op Stranded FM, of draaiend op De School, Radio Radio, Orbit Festival, Wildeburg, of Dekmantel Selectors.

Lokale DJ, en onze eigen resident Cal is een van de onlangs toegevoegde gezichten aan ons team. Na jarenlang MiniCultuur in Wageningen te hebben gerund, is hij nu een drijvende kracht in Het Complot met als doel de beste evenementen in Utrecht neer te zetten. Tijdens dit alles werkte hij zich een slag in de rondte op verschillende evenementen en radiostations, wat resulteerde in zijn signature sound die bestaat uit 90s trance, techno, breaks en af en toe een brutale pop edit. Alles wordt gedraaid met het doel je te laten lachen en bewegen.

// LINE-UP (A-Z)
Berkan V8
Cal
Latoya

// GEZONDHEID EN VEILIGHEID
Het Complot staat voor inclusiviteit en diversiteit en streeft naar een veilige dansvloer.
Als je je ergens ongemakkelijk bij voelt of als je pesterijen van welke aard dan ook opmerkt, kun je ons team vinden in de complot t-shirts, of je kunt naar het zaalpersoneel gaan en wij zullen je helpen.
Neem oordopjes mee om je gehoor te beschermen.

// INFO
Soundcloud:
soundcloud.com/hetcomplot
Instagram:
instagram.com/hetcomplotutrecht
Contact en inlichtingen:
hetcomplotevents@gmail.com

Dit vind je vast ook leuk