Home

Jazzbois

+ QUANZA

Concert
Datum
do 8 jun 23
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
BadBadNotGood, Yussef Dayes, Alfa Mist
Incl. servicekosten

Psychedelische clash van jazz en hiphop door collectief uit Boedapest

Jazzbois is een jazz-hiphoptrio uit Boedapest. Het debuutalbum ‘Jazzbois Goes Blunt’ uit 2019 werd dankzij hun unieke psychedelische benadering en improvisatie-talent lovend ontvangen door zowel jazz- als beatliefhebbers. Ze kregen erkenning van sleutelfiguren in de industrie, ontvingen steun van Joe Kay (Soulection) en werden ze gedraaid op worldwide.fm. In juli 2023 brengen ze een nieuw album uit, maar de echte Jazzbois-ervaring ontstaat vooral tijdens liveoptredens, omdat ze hun publiek elke keer weer op een onvergetelijke muzikale reis meenemen.

Support: QUANZA
QUANZA is een veelzijdige Nederlands-Surinaamse producer, gitarist, componist en musicoloog. Jimi Hendrix was zijn inspiratie voor gitaar en later stuurde Flying Lotus hem richting elektronische muziek. QUANZA combineert verschillende invloeden die variëren van elektronische jazz tot avant-garde hiphop wat een onvoorspelbare en verfrissende sound oplevert.

Let op: vanaf 1 mei 2023 verkoopt EKKO tickets via ons nieuwe ticketingsysteem Stager. Heb je voor 1 mei 2023 een ticket gekocht, dan heb je een Paylogic-ticket in bezit. Deze tickets blijven gewoon geldig en bieden toegang tot EKKO voor aankomende shows.

Tip van Dave Coenen (Razzmic), dj en programmamaker

"Vier doodgewone Hongaren in hoodies die buitengewoon veel groove in hun ziel en vingers huizen. Deze Jazzbois beheersen de Dilla Timing, hebben de genre-reikwijdte van Yussef Kamaal en zijn ook niet vies van een beetje seventies-inspired fusion à la Herb Alpert en Herbie Hancock. Wie dit achtergrondmuziek durft te noemen, is af. Donderdag 8 juni in EKKO."

Dit vind je vast ook leuk