Home

Job & Fred Band

+ Fred Goverde

Concert
Datum
vr 19 mei 23
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
De Jeugd van Tegenwoordig, Hang Youth, Bob Uit Zuid
Incl. servicekosten
Gepresenteerd door
EKKO & TivoliVredenburg

Komisch-mistroostige britpop van nieuwe band rondom Vjeze Fur

Freddy Trathlehner (bekend van Lekker Fred en toch een beetje de Liam Gallagher van De Jeugd van Tegenwoordig) en Job de Jong (wetenschapper) zijn twee vrienden. Ze hingen een deken om een microfoon en maakten per ongeluk de beste Nederlandstalige britpopplaat die de Benelux in tijden gehoord heeft. Fred zingt, Job speelt de muziek en zingt ook. Ze zingen over elkaar, zichzelf en mensen om hen heen, zoals zoiets gaat. Hun debuutalbum ‘Kant A’ verscheen 27 januari op Burning Fik (het label van Faberyayo & Abel van Gijlswijk). Deze lente touren ze door Nederland en verschijnt Kant B van hun plaat.

Support: Fred Goverde
De Groningse Fred Goverde en zijn band leveren Nederlandstalige poëzie en voegen er een flinke dosis garagerock aan toe. Fred brengt een rammelende gitaarsound met een eigenwijze, jeugdige energie en messcherpe Nederlandse teksten. Met songtitels als ‘Je Mag Best Weten Dat Ik Nooit Aan Je Denk’ en ‘Huismus Straatkat Kutwijf’.

Let op: vanaf 1 mei 2023 verkoopt EKKO tickets via ons nieuwe ticketingsysteem Stager. Heb je voor 1 mei 2023 een ticket gekocht, dan heb je een Paylogic-ticket in bezit. Deze tickets blijven gewoon geldig en bieden toegang tot EKKO voor aankomende shows. 

Dit vind je vast ook leuk