Home

Joe Unknown

+ Hugo Remmen

Concert
Datum
vr 19 jan
Open
20:00
Aanvang
20:30
Eindtijd
23:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Bob Vylan, The Streets, JPEGMAFIA
Incl. servicekosten

IJZERSTERKE MIX VAN PUNK EN HIPHOP DOORBREEKT ALLE VERWACHTE STEREOTYPEN

Onze show van Joe Unknown is helaas uit verkocht, maar treur niet op zaterdag 25 mei is hij ook te zien in de Melkweg. klik hier voor tickets.

Wie Joe Unknown precies is, laat hij graag in het midden. Zijn mix van grimmige hiphop beats en postpunk is al vergeleken met The Streets en Sleaford Mods. Maar als je even de tijd neemt om je onder te dompelen in zijn teksten, zul je zijn poëtische talent ontdekken om momentopnames van de dagelijkse Britse cultuur vast te leggen. Eerder dit jaar debuteerde Joe Unknown met de mixtape For Better For Worse, een plaat vol ongepolijste tracks over het verrotte leven in hellhole Engeland. Onderklasse of bovenklasse, het voedt allemaal zijn gedetailleerde, genuanceerde en vaak scherpzinnige observaties over het land dat hem omringt.

Support: Hugo Remmen
Herriemaker, schreeuwlelijk en moerasmonster Hugo Remmen zorgt met een mix van noisehop, hyperpop en (post)punk in combinatie met een flitsende lichtshow voor een show die net zo intens is als Hugo’s eigen aanwezigheid. Alles is DIY en alles is een beetje kapot, maar dan hoef je je bij een show wat minder schuldig te voelen als zelf ook een beetje naar de klote bent.

Dit vind je vast ook leuk