Home

Joey Valence & Brae

+ De Biltse Ginger

Concert
Datum
wo 7 jun 23
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Beastie Boys, Run-D.M.C., A Tribe Called Quest
Incl. servicekosten

OLDSCHOOL HIPHOP MET VIRAL-GARANTIE

We kunnen wel stellen dat Joey Valence & Brae een van de leukste opkomende hiphopsensaties van dit moment zijn. Dit duo leek altijd al voorbestemd om viral te gaan; hun energieke tracks met nineties hiphopinvloeden en vindingrijk samplegebruik zijn rete-aanstekelijk, zoals je heel goed aan de hit ‘Punk Tactics’ kunt horen. In 2022 stonden de twee in een uitverkochte Rotown en kleine zaal van Paradiso; dit jaar komen ze terug naar Nederland voor een gegarandeerd explosieve show in onze zaal.

Support: De Biltse Ginger
Het old school repertoire van de roodharige rapper, De Biltse Ginger, uit De Bilt bevat frisse, moderne invloeden en zelf reflecterende teksten die je laten dansen en denken tegelijk. Het project samen met mede 8A Enterprise lid Missa werd goed ontvangen door Nederhop-fans. De Biltse Ginger is een unieke, diverse, eerlijke act en een aanrader voor iedereen die nieuwe sounds wil ontdekken.

Tip van Wickie Jansen - VJ van o.a. De Biltse Ginger

"Met woorden uit de magische pen van De Biltse Ginger, die je diep vanbinnen kunnen beroeren of je juist in een vrolijke wolk kunnen duwen, was mijn voorbereiding gericht op het creëren van een passende sfeer. Na urenlang wegdromen op de hiphop teksten van De Biltse Ginger en Joey Valence & Brae, kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik een enorme fan ben van beide. Ze zijn ware kunstenaars, gedreven door passie en gebruiken hiphop als hun artistieke doek. Een avond in EKKO belooft simpelweg onvergetelijk te worden!"

20 mei

Joey Valence & Brae – DANCE NOW

Dit vind je vast ook leuk