Home

Kate Bollinger

Concert
Datum
wo 25 jan 23
Open
19:30
Aanvang
20:00
Voor liefhebbers van
Faye Webster, Caroline Rose, Soccer Mommy
Incl. servicekosten

Dromerige indiepop die je laat zweven in tijden van verwarring en zelfreflectie

De dromerige en zachtaardige indiepop van Kate Bollinger voelt als het vinden van een warme deken in een zoektocht naar volwassenheid. In haar slaapkamer in Charlottesville, Virginia gaf de singer-songwriter haar onderbewustzijn voor het eerst een stem via muziek. Haar teksten bevangen een donkere periode van zelfreflectie en de overgang naar het volwassen leven, maar worden die vergezeld door vrolijke en melodieuze klanken. Haar projecten zijn altijd een samenwerking met muzikanten uit haar persoonlijke kring en ze maakt muziekvideo’s met vrienden. Tegenwoordig reikt haar muziek verder dan de muren van haar slaapkamer en tekende de muzikant een platencontract bij Ghostly International. Ondertussen zijn er drie EP’s onder haar naam verschenen en is haar eerste album op komst.

Utrechtse singer-songwriter Imre zingt over alles wat ze niet weet. Haar verhalende stem en teksten over het leven worden ondersteund door melodieuze gitaarpartijen en rootsachtige ritmes.

*Dit concert is uitverkocht. Let op: tickets die niet via de officiële verkoopkanalen van EKKO zijn gekocht, geven geen garantie op toegang tot dit concert. Kijk hier voor meer informatie over verkoop via derden.

Dit vind je vast ook leuk