Home

Keep It Moving

w/ Zaltan, Naima & Garnett

Club
Datum
za 2 mrt
Aanvang
23:00
Eindtijd
04:00
Locatie
Incl. servicekosten

Radioshow viert 1-jarig bestaan met Utrechtse top-selectors

Keep it Moving, de wekelijkse ontbijtshow op Stranded FM, wordt 1 jaar oud! Reden voor een feestje, en niet zomaar een… De Utrechters houden het lokaal en hebben Utrechtse schitterende sterren Naima en Garnett ingeschakeld, en Zaltan uitgenodigd voor een zeldzaam bezoek aan Nederland. Het wordt een avond vol verrassende, zeer dansbare en vaak ook wel sexy tracks.

Naima
Gedreven door ontdekking en gefascineerd door cultuur: Een DJ-set van Naima is een muzikale greep uit haar leven en interesses. Geboren in Maleisië en opgegroeid in het reurige Berlijn brengt Naima haar vondsten terug naar de domstad. Specifieker nog, naar EKKO op 3 maart.

Garnett
Een Utrechter met roots in de UK en een voorliefde voor het on-ontdekte. Van soulful house tot scherpe percussieplaten, Garnett weet altijd de juiste snaar te raken.

Zaltan
Zaltan is het brein achter het Parijse label Antinote, dat zich richt op leftfield dance, elektronische en downtempo muziek. Als je op een feest belandt waar hij draait, zou je jezelf weleens in een werveling van Caribische knallers, Franse proto-house tracks en duistere electrofantasieën kunnen bevinden, maar alleen God weet wat hij nog meer uit zijn platenkoffer zal halen.

www.keepitmoving.xyz

 

Dit vind je vast ook leuk