Home

KLUB EKKO (Lunch)

Overig
Datum
zo 5 nov 23
Open
13:00
Aanvang
13:30
Eindtijd
17:00
Locatie
incl. welkomstdrankje, amuses en tafelwater

Met je kop in De Klub, met je neus in de boter

Geen beats maar bieten: EKKO en De KLUB presenteren: KLUB EKKO, culinaire headliner in je favoriete poppodium, 2 t/m 5 november.

In afwachting van hun nieuwe locatie, verhuist De Klub binnenkort van De Vechtclub naar hartje Utrecht, en gooien wij de deuren open voor deze collega smaakmakers. Want ja, ook bij ons gaat de liefde door de maag. En de Klubbers hoef je echt niets te vertellen over de beste muziek, zij schotelen immers onze favoriete artiesten al jaren hun eigenzinnige topgerechten voor op onder meer Lowlands en Down The Rabbit Hole.

Geniet van een heerlijk vier-gangendiner met optioneel bijpassende wijnen. Zoals je van De Klub gewend bent; eten wat de verukkelijke pot schaft met uiteraard de keuze voor vegetarisch of juist niet. Je kunt binnenlopen tussen 18:00 en 18:30 uur en de eindtijd is 22:00 uur. Op zondag ben je welkom vanaf 13:00 en 13:30 uur en is de eindtijd 17:00 uur en kun je genieten van live muziek van o.a. Six Go Through the World voorafgaand, tussendoor en afsluitend aan de viergangenlunch.

Kortom. Vanavond is dit de insteek
We gaan lachend naar de Klub
Tranen in de discotheek (van geluk)

Reserveren kan via deklub.nl/reserveren
Artwork door Joost Stokhof